MNM 2008 logo

Information & FAQ

Information

MNM handler simplthen bare om at du tager din egen computer og gode humør med til samlingstedet. Der vil være LAN-netværk, internet, storskærm, mad, drikkevarer, sovemuligheder som ved enhver andre LAN-parties. Du kan spille mod de andre deltagere, dele filer, hyggesnakke og deltage i konkurrencer!
Der vil også være opstillet fladskærme til dem som er kørt træt af mus og gerne vil nyde en joystik til Playtation eller Xbox… Husk lige at tage din egen konsol med!
Altså: MNM er nørdernes paradis, nybegyndernes bootcamp og døves eneste og ældeste LAN-party i Norden!
Dog er alle som ikke opfatter sig selv som computernørd meget velkomne til at deltage og nyde den heftige duftblanding af armsved, uvaskede nørder, pizza og cola.

Dem som har prøvet det før, vil nok nikke genkendende til det, men til dem som ikke har prøvet det før: Kom og vær med til at gøre MNM federe end sidste gang! (Og MNM er allerede megafedt i forvejen!)

FAQ

Hvornår:9. maj til 13. maj 2018
Hvor:Café 17 i Døveforeningen af 1866
- Brohusgade 17, 2200 København N
Pris:Kig her: Pris
Betaling:Oplysningerne kan findes i Program & Pris
HJÆLP!Rolig! Mail mig!
Mad/Drikke:Man skal selv medbringe drikkelse. Vi giver aftensmad om lørdagen og morgenmad om lørdag og søndag - men ellers er det op til jer om hvad I vil spise. Og hvor ofte...
Overnatning:Jeps, bare tag sovepose/dyne med! Vi sørger for madras!
Lej af computer:Ikke muligt - desværre...
Lej af skærme:Nope. Hellere ikke muligt.
Tv-skærm:Der vil være en projektor til computer og en/to fladskærm. Man kan tilslutte egen konsol og nyde den samt selskabet!
Tilmeldningsfrist:1. maj 2018 (Også betalingsfrist!)
Arrangør:Emil Clemmensen. Medarrangør: Troels Madsen
Crew:Kommer. Vil du være med? Kontakt os!

Copyright ® Troels Madsen 2007 - 2019